Dette er de nye ballkjoletrendene i 2019

Fashion

Vi har så vidt satt foten inn i 2019 og det bugner allerede over av nye, friske og trendy ballkjoler som er nye av året de også. Det kan være vanskelig å velge DEN rette kjolen når du skal på ball. På JJ´s House finner du ballkjoler for enhver smak, som vil få deg til å stråle når du ankommer ballet i 2019.

Drøm deg bort, det gjør valget lettere!

Lukk øyne dine, og se for deg hvordan din drømmekjole ser ut. Skriv ned alle detaljer som dukker opp underveis. Hvilken farge, lengde og snitt har den kjolen du ser for deg? Har ballkjolen blonder, er det en off-shoulder modell eller har den stropper? Og selvsagt det viktigste av alt: Hvordan føler DU deg i denne kjolen? For det er faktisk slik at når vi føler oss bra, så er det synlig for andre!

Når du har alle punktene nedskrevet, så kan du gå inn på hjemmesiden til JJ´s House og bruke velgeren på venstre side til å plukke ut de kvalitetene og fargene du ønsker på ballkjolen din. Med kun noen få klikk så eliminerer du vekk kjolevalg som ikke passer for deg akkurat nå, og du er allerede noen skritt nærmere din drømmekjole.

Kjole med eller uten stropper?

Uansett hva du foretrekker, så er det verdt å ta en liten titt på de nye kjolene som er kommet inn nå i 2019. Det finnes utallige ballkjoler å velge i, uansett hvilken modell eller snitt du ønsker deg. Du bestemmer om du vil ha blonder, en snerten off-shoulder modell eller en lekker og klassisk ballkjole med scoop hals.

Det kan lønne seg å se på, og utforske flere ulike modeller og farger før du bestemmer deg. Diskuter gjerne de ulike kjolevalgene og tankene dine med en person du stoler på og som kjenner deg veldig godt. Det kan hende at du får noen nyttige tilbakemeldinger, og at du åpner opp for noen helt nye valg! Hvem vet, kanskje det er nettopp en helt ny modell som utgjør hele forskjellen nå i 2019?

Image result for Dette er de nye ballkjole trendene i 2019

Tre eksempler på ulike lange ballkjolemodeller

  • En vakker off-shoulder modell går ikke av moten med det første, og det er lett å skjønne hvorfor. Med en off-shoulder ballkjole hviler kjolestoffet kledelig på overarmene, mens skuldrene er bare. Dette skaper et vakkert åpent uttrykk, samtidig som det hvilende kjolestoffet gir en luksuriøs følelse, og en følelse av å være lett tildekket allikevel.
  • En ballkjole uten stropper er alltid klassisk og tidløs. Stroppløse kjoler er åpne, elegante og de fremhever nakke og hals på en måte som andre snitt ikke lever opp til.  Du kan skinne helt uten smykker, eller du kan velge å vise fram de lekreste halssmykker med denne modellen.
  • En kjole med stropper som du kan svinge deg i er alltid en hit. Her er det flere ulike snitt å velge i. Du har med dette snittet blant annet mulighet til å velge v-hals, firkantet hals, scoop hals, tynne eller tykke stropper.

Det finnes flere valgmuligheter og variasjoner innenfor de ulike kjoletypene når det kommer til farger, blonder, utsmykninger, ryggstykke m.m. Velg det du føler deg mest komfortabel med, husk at det er din kveld og du skal føle deg vel og skinne hele kvelden til ende.

Lykke til i jakten på din 2019 ballkjole, som virkelig fremhever deg!